Liten håller på att bli stor…

Ja, ni som följer mig på instagram har nog redan noterat detta, men för er andra måste jag bara berätta hur Chilly växer! Kommer bli en stor tjej det där tror vi… Eller ja, i alla fall i våra ögon. Varken Karak eller Hiku är särskilt stora malamuter, och det skulle inte förvåna mig om Chilly blir större än dem båda.

IMG_0959 (2)E

Chilly är nu fyra månader och en sprudlande glad liten tjej. Lite försiktig i nya situationer, men om hon får tid att vänja sig och det inte blir för mycket på en gång så är hon nyfiken och positiv. Hon och Hiku är verkligen lekkamrater och det är så gulligt att se dem leka och sova och hälsa glatt på varandra när de varit isär.

IMG_1377 (2)E

IMG_1522 (2)E

Hiku närmar sig nio månader och är vackrare än någonsin. En bestämd tjej, men ändå mjuk i sättet mot de andra hundarna (även om hon ska uppfostra Chilly ibland). Jag ser verkligen fram emot höstens dragträning. Hiku har fått vara med på släden sedan hon var liten, sprungit bredvid, dragit handdukar och sedan provat på att dra kort sträcka i spannet och framför cykel, och hon har verkligen förutsättningarna för att bli en modig och stark draghund. Stark är hon, och envis, det ska gudarna veta 🙂

IMG_1039 (2)E

IMG_0858 (2)E

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s