Höstmarknad och samojeder

Som av en slump såg jag ett event på facebook, en höstmarknad alldeles här i närheten, på Skorkebo gård utanför Sala. Det visade sig att det var draghundsfolk som skulle ha lite prova-på-drag och bjöd in säljare. Gården drivs av två trevliga människor som även har kennel blåtassen, uppfödare av samojed. Så det bestämdes att vi ska stå som säljare på deras marknad. Det är ju fantastiskt kul att hitta andra draghundsmänniskor så nära och att utöka sitt kontaktnät inom draghundsvärlden. De flesta är väldigt trevliga och öppna människor och vi har alla erfarenheter att dela med oss av.

Idag var vi på besök hos dem för att prata lite om marknaden samt avundas deras härliga gård och gosa med deras supersöta och spralliga samojeder. Hiku, Dia och Chilly var med och vi tog en promenad tillsammans med en av samojederna.

Funderar ibland på hur det är inom draghundsvärlden. Själv tycker jag att det är väldigt kul när man träffar andra draghundsmänniskor, oavsett hur många eller vilken typ av hundar de har. Siberian husky eller alaskan malamute, alaskan husky, grönlandshund eller samojed, polarhund eller icke polarhund, vi delar fortfarande samma intressen och brinner för samma sport. Jag hoppas att andra känner som jag 🙂

Marknaden kommer att äga rum 24 september, så om du bor i närheten och är intresserad, titta förbi! 🙂 

IMG_1624 (2)E

Hiku passade bra ihop med samojederna idag 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s