Löp och bakgårdsagility

Välkommen augusti! En månad närmare höst… Akira har bestämt sig för att gå in i löp och Karak är ännu helt dräglig. Har vi tur så blir det ungefär som sist Akira löpte; rätt så uthärdligt. Karak var inte alls lika intresserad av henne som han var av Dia och Amy när de löpte.

I väntan på att handläggaren på länsstyrelsen ska komma tillbaka från sin semester berikar vi hundgårdarna med lite leksaker, bygger vidare på utkikstornet och testar på bakgårdsagility. Hundsteg har på instagram startat en tävling, så kika på #BackYardTrashAgility. Riktigt kul! Amy, Hiku och Chilly tyckte att det var världsroligt. Hiku har aldrig provat på att hoppa över hinder tidigare, men som vanligt så var det inga problem med en godbit som lockade. Chilly kröp under hindren.

IMG_1875 (2)E

IMG_1850 (2)E

IMG_1864 (2)E

Det finns faktiskt en sak som Hiku är lite rädd för, och det är att gå upp- och nerför rampen upp till utkikstornet. Hon som annars är totalt orädd av sig tycker att det är riktigt svårt. Så det brukar vi också träna på. Jag tar med mig en massa godis ut i hundgården och så har vi kul tillsammans.

IMG_0521 (2)E

IMG_0566 (2)E

Vi har köpt lite nya kampleksaker till hundgårdarna, och det är främst till Akira som är den som uppskattar dem mest. De andra hundarna kan hålla på lite grann, men Akira är verkligen engagerad. Vi har hängt repknutar i en lina kring trädet, och gjort så att det går att dra dem åt olika håll. Så även om vi inte jobbar just nu så går dagarna fort, och för det mesta är det liksom fullt upp. Men det är ju också fantastiskt att kunna ägna så mycket tid åt hundarna. ❤

IMG_1786 (2)E

IMG_1782 (2)E

IMG_1819 (2)E

IMG_1815 (2)E

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s