Utställningsbesök och Hikus första löp

Idag var det en inofficiell hundutställning i Tierp där våra vänner Sara och Emelie skulle ställa ut Chillys båda bröder, Cody och Appie. Sara skulle också ställa söta lilla aussien Delta. Det kunde man ju inte missa. Chilly och Hiku fick följa med, och det kändes som en bra debut i utställningsmiljön för Chilly eftersom det var rätt litet, lite lagom mycket intryck liksom. Busfrön och godisråttor är de ju båda två, Hiku är fullt ös och Chilly är lite avvaktande i början. Men de känns ändå rätt coola i nya miljöer och framför allt positiva.

IMG_2039 (2)E

IMG_2037 (2)E

IMG_2045 (2)EDelta ❤

IMG_2058 (2)ECody ❤

Vi var tyvärr tvungna att åka efter en stund eftersom Dia och Amy var inomhus. Dia rymmer från hundgården så vi kan inte ha henne där just nu. Och väl hemma gjorde vi en annan upptäckt. Inte nog med att Akira löper och är lite grinig mot de andra tikarna, Karak är grinig på valparna när det är löp, nu har Hikus första löp börjat! Välkommen till kaoset! Men men, kanske lika bra att klara av två löptikar på en gång. Känns ändå roligt på något sätt med Hikus löp. Hon har blivit stora damen. Och apropå utställningar så är det dags att anmäla både Hiku och Chilly till någon utställning framöver. Nu under sommaren har vi haft lite annat fokus.

IMG_1983 (2)E

Apropå kaos. Andreas pappa var här förut och hjälpte oss lite med bråte som skulle till återvinningen. Efter att ha varit här en stund uttryckte han det ungefär i stil med ”hur kan ni ha det så här”. Tror han syftade på att det var hundar överallt, hundhår, pyssel, hundgrindar, stängsel och ni vet allt det där som kommer när man har många hundar. Och det är nog så att man är lite härdad. Det är vardag för oss. Och det är ju vanligt att när man kommer hem till andra som har det ungefär likadant får man ändå lite ursäkter, och så svarar man ”vi vet hur det är”. Men ja, vid löp är det ju lite extra kaos, men som tur är så går det ju över.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s