I väntan på ultraljud

Med Hiku som moraliskt stöd, eller i alla fall stöd, genomled Dia veterinärbesöket i går kväll sittandes på golvet i ett hörn. Som vanligt hade jag berättat om hennes skygghet i telefonen så att de skulle vara förberedda på kliniken. Men det är alltid väldigt fina med Dia där jag går och igår kväll var det en duktig kille som pysslade om vår älskade lilla tjej.

Han lyssnade på hennes skrämda hjärta, klämde på magen och då såg jag tecken på smärta i Dias ansikte. Sedan togs det blodprov som analyserades och hennes värden såg under omständigheterna bra ut. Dock kunde de se en väldigt liten indikation på en infektion samt att han höll med om att hennes flytningar inte såg normala ut. På grund av detta bestämdes det att vi ska tillbaka idag för ultraljud och det kommer att finnas en veterinär redo att operera om det behövs. Men det var ju ändå positiva nyheter att hennes värden såg så pass bra ut. Även om det behövs en operation så han vi upptäckt sjukdomen tidigt vilket ökar chanserna mycket för att allting ska gå bra.

Lilla Dia, du vet att mitt hjärta skulle brista om det hände dig någonting. ❤ 

20170809_185242(0)

20170809_185400

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s