Dias dom och framtida samarbetspartners

Gårdagens veterinärbesök gick smidigt även om det var med lite ansträngning vi fick Dia att ligga på veterinärsbordet när ultraljudet skulle göras. Med matte, husse och Amy som stöd fann sig ändå Dia hyfsat bra med att bli rakad på magen och insmord med något kallt klet. Till och med så att hon låg kvar i samma ställning när veterinärerna var färdiga med proceduren och tittade upp på oss andra i rummet, frågandes om det verkligen inte var värre än så.

Och så domen. Det blir operation på måndag då livmoderns ska väck. De kunde se att livmodern var en aning förstorad och att det fanns tecken på en begynnande livmoderinflammation alternativt cystor på äggstockarna. Bäst att behandla på en gång, medan Dia fortfarande är relativt pigg. Att det upptäcktes så tidigt känns väldigt skönt och skapar ett lugn om att allting säkerligen kommer att gå bra. Jag är sååå glad att det ändå var så pass bra med henne och även om det finns en risk med operation så hade det kunnat vara mycket värre.

Väl hemma fick Dia vila och kvällen spenderade vi på Skorkebo gård eftersom de ville kika på våra dragselar. Det är där vi ska stå som säljare på deras höstmarknad, vilket vi ser fram emot! Så förutom utprovning av dragselar blev det även promenad i de fina omgivningarna. Det är det här som är tanken med företaget också, att finnas till hands för kunder i närområdet men även att hitta roliga samarbeten. Att handla av varandra och att tipsa andra. Att se samarbete istället för konkurrens. På måndag kommer handläggaren på länsstyrelsen tillbaka och då vill vi lägga beslag på henne! Vi får in intresseanmälningar regelbundet till vårt mobila hunddagis och det är så sjukt tråkigt att behöva be kunderna vänta hela tiden på grund av att vi fortfarande väntar på ett tillstånd. Men det är nära nu…

IMG_7771 (2)E

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s