Höstkänsla

Äntligen har det var lite höstkänsla i luften. Både i lördags och igår var vi ute i skogen, länge, vandrade, satt i mossan och tittade på när hundarna busade. Det är lite speciellt just nu, livet, men jag är inte redo att skriva om det. Jag tillbringar dagarna i samvaro med hundarna. Min familj. Jag fotar, försöker att bara vara. Jag kommer att berätta tids nog, men inte nu. Just nu vill jag bara stillsamt få älska mina hundar.

IMG_3078 (2)E

IMG_3133 (2)E

IMG_3155 (2)E

IMG_3176 (2)E

IMG_3419 (2)E

IMG_3197 (2)E

IMG_3844 (2)E

IMG_3150 (2)E

IMG_3394 (2)E

IMG_3151 (2)E

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s