Ett nytt kapitel i livet

Jag kämpar vidare med sorgen. Fast egentligen är det ingen kamp. Jag tillåter sorgen att bo i mitt inre, att härja runt där så länge som den behöver. 

Livet går vidare. Jag minns de goda stunderna med Dia. Kärleken till henne och den enorma kärlek hon gav tillbaka. Vi fick hem urnan idag. Jag kramade den hårt. Nu är hon här hemma igen, fast i en helt annan form. Förhoppningsvis är hon i frid.

Livet i övrigt… tyvärr har vi fortfarande löpkaos här hemma. Nu är det Amys tur. Hon drog igång när Akiras och Hikus löp var klart. Det är över en månad nu med konstant löp och jag erkänner att jag är mentalt trött. Mest av allt skulle jag bara vilja ha det lugnt här hemma så att jag kunde sörja Dia i lugn och ro.

Men någonting som är roligt mitt i allt det tunga så är det att vi faktiskt äntligen är på väg att starta upp hunddagiset. Bilen är besiktad och godkänd. Så nu ska vi bara skicka in intyget till jordbruksverket och få tillståndet. Det har varit en lång resa, men idag har vi träffat våra två första kunder som fick kika på bilen, samt på våra villkor och avtal. Den ena av kunderna berättade att hon känner en tjej i Göteborg som har mobilt hunddagis och att den tjejen också hade fått vänta och böka med alla tillstånd. Men det är ju ett förhållandevis nytt fenomen, så det är kanske inte så konstigt att handläggningen tar lite tid.

Nu är det i alla fall riktigt nära och det ska bli väldigt kul att få köra igång, efter att ha kämpat så länge. Det blir ett nytt kapitel i livet.

20170829_154016

20170829_153500

20170824_134727

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s