På måndag börjar allvaret!

Då har det historiska ögonblicket kommit! Vi har fått vårt sista tillstånd för hunddagiset, så på måndag rullar vi igång! 

Det är fullt upp nu, inte minst med löpen som vi fortfarande tampas med. Amy är hos min mamma just nu i väntan på att hon ska sluta löpa. Vi har behövt fokusera på att dra igång företaget på riktigt och de senaste två veckorna har bestått av kundmöten och förberedelser. Alla kunder och deras hundar som vi har träffat hittills har varit väldigt trevliga, så det känns otroligt kul!

Det har känts lite som en evighet egentligen, så det känns nästan overkligt att vi nu kan starta. Är det säkert att det inte är något till litet tillstånd vi behöver?? Förstå mig rätt nu, jag tycker att det är superbra att det krävs tillstånd och att verksamheter granskas. Det är kanske mer handläggningen och byråkratin kring det hela som ibland känns lite stel. Men de på länsstyrelsen har varit supertrevliga och positivt inställda till vår idé, vilket har känts väldigt kul, särskilt med tanke på att vi är först ut i Uppsala med ett mobilt hunddagis.

Så på måndag börjar allvaret. Om jag ska vara ärlig så är jag sjuukt less på att gå hemma och vänta, så jag ser verkligen fram emot att få börja, och har gjort det så länge nu. Och nu börjar kylan krypa in över Uppland också så sakta, så snart kan man börja dragträna på riktigt, något jag också har längtat efter så sjukt mycket.

PSX_20170825_110252 (1)

DSC02079

Medan vi har väntat på tillståndet har jag hunnit fylla år (fick en jättefin improviserad smörgåstårta på morgonen), och vi har avancerat i svampskogen. Jag har alltid varit väldigt feg när det gäller att plocka svamp, men nu har jag vågat mig på andra sorter än bara kantarell, vilket är så otroligt kul när man väl kommer in i det. Jag har en väldigt bra svampbok, plus en kunnig mamma, så jag känner mig ändå rätt trygg. Men det har blivit lite som en drog; att vara ute i skogen med hundarna och leta svamp! Nu är hösten äntligen här! 

20170902_143007

20170906_112849

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s