Chillys första utställning

Först har arbetsveckan varit fullspäckad då det har varit första veckan med hunddagiset, plus att vi har träffat kunder efter arbetstid för att sälja diverse utrustning. Det är ju väldigt kul att det har rullat igång, men klart att man blir trött. Sedan har även helgen varit ganska fullbokad. I lördags var vi en sväng på en oktoberfest hos en före detta kollega till mig, vilket var jättetrevligt. Och idag har vi ställt ut Chilly för första gången. Det var en inoff på Östhammars brukshundklubb. Litet, avslappnat och perfekt för Chillys debut. Emelie var också där med Chillys bror Appie, samt Yakari, så det var kul att träffa dem också.

Handen på hjärtat, vi har inte hunnit träna så mycket på det här, jag och Chilly. Det har varit väldigt mycket kring löp, Dias bortgång och starten av företaget som har tagit all tid och energi. Trots detta var Chilly superduktig, sprang fint i ringen, fick fin kritik och en HP. Hon är ju lite försiktig och blyg när hon blir hanterad av främlingar, så det ska vi öva extra mycket på. Det var bara andra gången jag ställer ut i hela mitt liv, men det börjar kännas lite mer avslappnat (jag är ju en sån som egentligen inte vill stå i centrum).

Så nu är det söndagskväll och jag försöker vila upp mig lite inför en ny vecka med nya hundar och kunder 🙂

IMG_5211 (2)E

IMG_5047 (2)E

IMG_5036 (2)E

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s