En lyckad dag på marknaden

Idag var det dags för höstmarknaden på Skorkebo gård, där vi stod som säljare. Med skåpbilen fullpackad med prylar rullade vi iväg och väl framme möttes vi av ivriga människor som hade fullt upp med alla förberedelser. De hade ordnat oerhört fint och vi fick en bra plats bredvid två gamla slädar (passande nog).

När vi packade ihop vid dagens slut var det med en känsla av belåtenhet. Vi har pratat med en mängd trevliga människor, knutit nya kontakter, sålt produkter och fått synas lite med vårt företag. Många har varit väldigt positiva och frågat en massa. Vi stod och pratade länge med ett väldigt trevligt par som bor ganska nära oss, och som dessutom håller på med draghundar. Men inte nog med det så visade det sig att vi var på samma visning på det huset där vi nu bor, och att de lade ett första bud som vi sedan bjöd över. Haha, man kan verkligen träffa nya vänner på de mest lustiga vis, och världen är liten som man brukar säga. 

20170924_115148

20170924_115153

20170924_132935

20170924_132927

20170924_161148

En liten gårdskisse som var intresserad av Troll hundfoder ❤ 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s