Tredje veckan med vildmarksdagiset

Nu är vi inne på tredje veckan på vildmarksdagiset. Mitt nya liv innebär väldigt mycket tid utomhus. Och jag älskar det faktiskt. Vi har kunnat ta med oss åtminstone en av våra egna hundar till jobbet, och har varvat vilka vi tar med. Det har fungerat väldigt bra, och dagishundarna är lätta att ha att göra med.

Det är väldigt roligt att vara så fri att hitta på nya äventyr, och vi utforskar naturen runtomkring Uppsala. Idag var vi och vandrade längsmed lederna i Fjällnora, som jag senaste besökte som barn. Området bjuder på väldigt mycket vacker natur och fina vandringsstråk. Ibland funderar jag över om jag kommer att ledsna på skogen, det är ju ett väldigt fysiskt jobb. Men än så länge har jag bara fått energi och glädje. Men ja… på kvällarna är jag slut, men det beror också på att vi har haft väldigt mycket runtomkring så här i början. Träffat kunder kvällstid, planerat inför marknaden, ställt ut Chilly, börjat dragträna osv. Nu ska jag sakta ner lite. Andas.

Apropå dragträningen så kom det ju en hemsk britt-sommar eller någonting, precis nu när vi kommit igång! Så jag kollar på smhi och väntar otåligt på att kylan ska komma! Så jäkla less på värmen nu faktiskt!

20170926_133215

20170926_120256

20170926_133656

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s