Återhämtning och teambuilding

Man vill gärna allt och lite till, gärna på en gång och omedelbart. Det gäller att vara lite försiktig. Jag märker det redan nu, efter tre veckor. Med hjärnan lite på högvarv och flera järn i elden så är det lätt att man gör lite för mycket på en gång. Man måste också sakta ner, andas och bara vara. Som egen företagare finns det ju egentligen inget stopp. Jobbet följer med en vart man än går. Jag tycker att det är KUL, och det är just därför jag tänker ett par extra gånger på det som är viktigt. Att planera in ledighet på helgen, till exempel.

Idag åkte vi och träffade en kund som var intresserad av dragutrustning, och även om det var jobb så var det väldigt trevligt; trevliga människor och gosiga hundar. Att gränserna suddas ut kan vara både positivt och negativt. Idag kändes det bara positivt, och igår var vi faktiskt helt lediga. Men jag har den i bakhuvudet hela tiden, den där rösten som ber mig att tänka på återhämtning.

All tid med mina egna hundar är återhämtning. När omvärlden är i skakning beger vi oss ut i skogen och gör det vi älskar. Kortare dragturer med cykel, låter hundarna bygga upp sina muskler. Idag körde vi en sväng efter frukost för att hinna aktivera hundarna innan vi åkte ut till kunden. Det är så roligt att se hundarnas utveckling i draget. Akira, som är ung och oerfaren och som tidigare var väldigt lättdistraherad av omgivningen, har blivit otroligt mycket mer skärpt och seriös. Och jag är imponerad av Hiku, som är väldigt fokuserad för att vara nybörjare. Amy har växt i sin roll som förebild för Hiku och Karak har varit en bra läromästare åt Akira med sin målmedvetenhet. Teambuilding. Det blir ett intressant litet team till vintern 🙂

20171001_110116

20171001_111406

20171001_111044

20171001_111348

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s