Chilly 6 månader

Tiden springer verkligen iväg! Igår blev Chilly hela 6 månader och snart blir Hiku 11 månader. Jag både gillar och gillar inte att tiden går fort. Det är roligt när det händer saker men samtidigt blir man rädd för att man missar saker, missar en del av livet. När det gäller hundar så tycker jag att varje ålder har sin charm. Valpar är ju sjukt gulliga och mysiga, men valptiden kan ju också vara påfrestande. Det är också roligt att se dem växa upp, utvecklas, bli en fullfjädrad individ.

Chilly är en otroligt mjuk och tillgiven tjej. Om man sätter sig skräddare på golvet kommer hon och kryper upp i ens knä och borrar in huvudet i ens famn. Man bara smälter. Samtidigt är hon självständig, envis och smart. Det är svårt att ”lura” henne, hon vet precis vad man är ute efter. Hon är envis och tydlig i sitt språk. Och den högljuddaste i flocken 🙂

Chilly är väldigt fin med de andra hundarna i flocken och vill gärna vara de flesta till lags. Hon har blivit mycket mer framåt mot främmande människor och hundar, och kommer överens med de flesta. Dock märks det att hon är malamute och hon försvarar gärna sina resurser gentemot främmande hundar.

Det här är verkligen en tjej som charmar alla, vart hon än går. Hon vet hur hon ska fånga ens hjärta ❤

IMG_5631 (2)E

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s