Första inhägnaden klar

Sådär, nu är första inhägnaden klar, en hel söndag senare. Vi startade efter frukost och var färdiga lagom till middagen. Det var fantastiskt roligt att se hundarna när de för första gången sprang in i den nya inhägnaden och undersökte minsta lilla sten och tuva. Vi byggde inhägnaden på en del av gården där det är en liten hög av stenar, lite träd och buskar, för lite natur- och skogskänsla.

Den andra inhägnaden ska ligga intill, med en dörr emellan som kan stå öppen om man vill använda båda och få en stor inhägnad. Det här är en del av vår tomt som vi hittills aldrig har utnyttjat eftersom den ligger på andra sidan om hundgårdarna, så det känns också roligt att den faktiskt kommer till användning.

Det var den helgen. Imorgon börjar en ny vecka. 

IMG_5895 (2)E

IMG_5911 (2)E

IMG_6045 (2)E

IMG_5920 (2)E

IMG_5929 (2)E

IMG_6071 (2)E

20171015_152732

IMG_5976 (2)E

IMG_6009 (2)E

IMG_6052 (2)E

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s