Jagade av skymningen

Jag har ju skrivit tidigare att jag älskar mörkret. Och det gör jag. Det finns dock en sak som är lite trist så här års, och det är att de allt färre timmar som är ljusa inträffar då man är på jobbet. Vissa saker vill man göra i ljus; gå i skogen, dra (gillar att dra i mörker men det är också trevligt att dra när det är ljust ibland), fota, träna hundarna i andra saker än drag osv…

Idag var det dags för drag efter jobbet, och trots att vi nästan kastade i oss middagen (man vill gärna ha lite mat i magen efter att ha varit ute i fyra, fem timmar), snabbt selade på hundarna och slängde in oss i bilen för att åka bort till den närmaste dragvägen, så vann vi inte kapplöpningen mot skymningen. Så det fick bli en dragtur i mörkret, igen. Jaja, vi får satsa på drag i ljus på helgerna helt enkelt, för nu kommer mörkret komma allt tidigare på eftermiddagarna.

Framför allt är det svårt att ta fina foton och göra fina bilder när det är kolsvart ute, och sånt tycker ju jag är väldigt roligt. I övrigt går det väldigt bra att köra i mörkret, det är till och med mysigt!

Idag gick Karak ensam i lead första etappen, och sedan provade vi att sätta Hiku och Amy längst fram igen, eftersom vi vill träna upp Hiku till ledarhund. Chilly fick prova på att springa med i spannet igen en kort sträcka och hon klarar sig väldigt bra. Vi är lite försiktiga med henne, eftersom hon fortfarande är rätt valpig i kroppen och behöver växa till sig en hel del. Men vi placerar henne i team vilket gör att det inte blir så mycket belastning.

VIRB0046_Moment(6)

VIRB0039_Moment(13)k

VIRB0046_Moment(11)g

DCIM100_VIRB

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s