Norrland lockar

För varje säsong som passerar här nere i Uppland blir drömmen om Norrland allt starkare. 

Jag vill ha de där ytorna. Mer natur och färre människor. Jag vill åt ett lugnare tempo och en närhet till det vilda. Jag vill ha långa bra dragvägar, mil efter mil. Jag vill ha bergen, fjällen. Jag vill ha snön och kylan. 

Hela min släkt kommer båda från Norrland så jag har det väl i blodet. 

Men med ett nysyartat företag och en massa saker på gång så får Norrland vänta ett tag till. Däremot planerar vi att åka upp ett par gånger nu i vinter och köra hundarna. Nu kör vi på leriga skogsvägar som alla tar slut för fort. 

Jag vill se hundarna i sitt rätta element på nåt vis. Omgivna av snö, hårt arbetande på en skoterled över fjället. Solsken eller snöyra, det är bara olika utmaningar och olika upplevelser. Jag älskar att uppleva naturen i all sin kraft, inte bara de fina dagarna. Ge mig Norrland oförskönat och levande.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s