Om att sticka ut från mängden

Jag har ju fått acceptera att jag inte längre kan smälta in i mängden som jag kanske helst av allt skulle vilja göra. Med fem draghundar är vi redan ”kändisar” här ute i trakterna där vi bor. Folk som vi inte har en aning om vilka de är känner till ”paret med alla draghundarna”. Igår kväll var vi över på middag hos våra trevliga grannar, och fick veta att folk är ”nyfikna” på oss och alla våra hundar. Vår granne tyckte att vi skulle hålla öppet hus så att folk i bygden kunde komma och hälsa på oss och på hundarna.

Det är ju bara så att jag inte gillar att vara i rampljuset. Jag är ingen tävlingsmänniska och jag är själv lite allergisk mot folk som klappar sig själva lite för mycket på bröstet. Gillar inte försäljare eller folk som alltid ska göra reklam, har aldrig gjort. Men som egen företagare har jag ju varit tvungen att komma över lite av det där. Och med den stora skåpbilen med det väldigt stora trycket på sidan så är det ju också svårt att vara anonym. Folk tittar liksom. Det roliga är att alla har varit så väldigt positiva till oss och vårt mobila hunddagis. Enligt länsstyrelsen är vi det första mobila hunddagiset i Uppland, och vi möter ofta på folk som är nyfikna och kommer med frågor. Våra kunder säger att de är väldigt nöjda med oss, och i går fick vi två vinflaskor av två olika kunder som tack för en bra tjänst. Det är inte ett helt fel sätt att avsluta arbetsveckan på och jag måste kontra med att säga att vi har hittat otroligt fina och trevliga kunder! Jag är genuint och till djupet tacksam över alla lovord vi får.

Att utvecklas är ju en del av livet. Jag tycker att det är superkul att vi har kommit igång med företaget nu, och har en massa idéer för framtiden. Vi har nu också blivit återförsäljare av MR koppel, samt Metizodezign, och på gång är även Hurtta. Det roligaste med att driva eget, är att vara sin egen chef, att ha makten till förändring och utveckling i sin hand och att bara fantasin sätter gränser! 

Jag får försöka jobba med mig själv. När vi är ute och drar om kvällarna med vårt spann så händer det ju att vi stöter på nån bil, eller någon människa. Att vara anonym med en flock polarhundar ute i den lilla håla där vi bor, det går inte. Eller när man driver ett företag. Men bara man står för det man gör, så finns det ju inte så mycket mer att göra. Man kan gilla läget, och sen kanske man till och med kan tycka att det är roligt.

20171021_103217

Uppmärksamhet på parkeringen på Däckia, då det var dags att byta till vinterdäck på företagsbilen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s