Karak is going nuts

Det är inte ofta man ser Karak busa. Han är lite mer den där typen som drar sig lite undan, är nöjd för sig själv och ibland minglar runt lite för att kolla läget. Han busar ibland med de vuxna tikarna i hemmet, men det är rätt sällan, och han busar aldrig med Hiku eller Chilly. Faktum är att det oftast var Dia han busade med, kanske för att Dia var den som utmanade honom mest. Dia var nog den som stod honom närmast.

Men i går fick Karak helt plötsligt för sig att han skulle busa, och han gjorde det med råge. He went nuts! Han skulle busa med allt och alla och rusade runt i nya inhägnaden som om han hade eld i baken. Han ville också helt plötsligt busa med Hiku och Chilly, vilket fick mig och Andreas att stå och titta fascinerat och glatt. Ungdomarna såg först lite förvirrade ut, men sen när de förstod att Karak faktiskt ville leka var de inte sen att haka på.

För övrigt fälls det här hemma, hela huset är fullt av Karakhår och själv är han nästan helt kal, förutom en sträng på ryggen, vilket får honom att se ut som en japansk drake. Chilly har också börjat fälla sin ljusa, ulliga valppäls, och svarta pälsstrån börjar titta fram.

Det märks att nu när kylan har börjat svepa in så vill hundarna vara ute mer. De gillar inte regn, fukt och blåst, men de gillar minusgrader! Då väcks polarhunden i dem 🙂

IMG_6672 (2)E

IMG_6665 (2)E

IMG_6709 (2)E

IMG_6694 (2)E

IMG_6636 (2)E

IMG_6660 (2)E

En tanke på “Karak is going nuts

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s