Grattis Hiku, 1 år!

Idag är dagen då vår allra finaste Hiku fyller ett år! Känns som om jag tjatar om det hela tiden, men gud vad tiden går fort! Tycker inte alls att det var så längesedan hon var så där liten och valpig och hoppade runt i snön här på gården. Samtidigt när man tänker efter och inser alls man har gjort sedan dess så har det ju faktiskt gått en tid sedan dess.

Vi är otroligt förtjusta i Hiku, vi älskar henne djupt. Hon är en positiv, tuff och glad tjej med mycket fart i! Ingen soffpotatis där inte 🙂 Men hon är väldigt bra på att ta det lugnt när det inte händer nåt annat (som de flesta malamuter :))Hon har på kort tid gått från att vara väldigt ny inom draget, till att bli allt mer säker och stabil i sitt arbetssätt. Hon känns mogen på det sättet, och samtidigt är hon fortfarande väldigt ung och busig till sinnet. Hon är envis, men ändå väldigt lätt att jobba med om man skapar rätt motivation (läs mat). Hittills har hon varit jämn i sin utveckling; inga plötsliga beteendeförändringar eller rädslor, hon känns väldigt trygg i sig själv. Alltid positiv i första kontakten med främmande människor och hundar.

Hennes energi kommer väl till pass i draget och hon tar i och springer som om hon aldrig gjort annat. Hon är en rätt liten malamute (ca 60 cm i mankhöjd och 30 kg) men bastant i kroppen och stark som en oxe! Vi ser verkligen fram emot hennes utveckling som draghund.

Hon är en hund som framkallar glädje och skratt vart hon än går. Pratglad och full av tokiga upptåg gör hon det svårt för oss andra att inte falla pladask. ❤ 

PicMonkey Collage

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s