Karak till veterinär och dragfilm

Igår kväll åkte vi till veterinären med Karak. Helt plötsligt hade han fått svårt att gå, han såg vinglig och stel ut, ville inte äta och såg otroligt ynklig ut. Magen snodde ihop sig på mig av oro och det var bara att ringa. Men under dagen igår förbättrades hans tillstånd lika fort som det hade kommit, och när vi kom till veterinären såg han nästan helt återställd ut. Efter en undersökning så konstaterade veterinären att hon tyckte att han rörde sig fint och verkade ha koll på sina ben, så hennes misstanke var att hans symtom helt enkelt berodde på magen. Karak har varit väldigt lös i magen ett par dagar, vilket vi också tog upp med veterinären. Stackaren, han måste ju helt enkelt ha haft så otroligt ont att han knappt kunde gå. Ni vet så där man har haft i bland då man knappt kan stå upprätt utan bara vill ligga ner och kvida. Så vi åkte från veterinären lättade och med specialfoder samt pulver mot magen. Så förhoppningsvis blir han snart bra igen ❤

Så den här veckan har vi inte hunnit dra så mycket, dels för att Karak blev så dålig, men också för att vi har haft en hel del kundmöten om kvällarna, så tiden har bara runnit iväg. Men snart är det helg och då ser vi fram emot en massa körning! Vi har dubbelkollat med jägarna också, och de ska inte jaga i helgen, så då är det fritt fram för oss.

Här är den senaste filmen jag klippte ihop. Lerigaste dragturen på länge. Ni kan ju gissa hur vi såg ut när vi kom hem… Men kul är det alltid! Vi längtar dock efter kylan.. det riktigt värker i min kropp. Jag ser fram emot att se hundarnas glädje och deras kämparglöd när de får arbeta i minusgrader.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s