Årets hundhöjdpunkt!

Imorgon är det den där dagen som hägrar året runt, som jag bara längtar efter, som alltid är inskrivet i kalendern: Stockholm hundmässa. Jag har aldrig själv ställt ut, och jag brukar inte ha med egna hundar, men det är så otroligt roligt ändå! Att bara gå runt och mingla bland hundar och människor, titta på de olika raserna, lyssnar på någon klok människa på Café hundsnack, gå bland rasmontrarna, fika, träffa härliga människor.

Förra året följde Akira med, vilket var jättekul. Det här året tänkte vi först ta med Chilly, men sen fick vi reda på att det är niomånadersgräns, och vi bestämde oss för att låta hundarna vara hemma. Hiku är inne i en fas, vad det nu är. Löp kanske, hormoner, vi vet inte riktigt, men hon behöver lite lugn och ro just nu känns det som. Det är lite som om alla intryck blir lite för mycket och det slår lätt över till stress.

Men som alltid kommer jag att sakna mina egna älsklingar när man går där och ser alla andra hundar. Men vi satsar på andra tillställningar! Planen är att ställa ut både Hiku och Chilly mer i framtiden, det har bara varit väldigt mycket just nu med företaget.

Men nästa år ska vi börjar försöka leva lite också!

Hur som helst, imorgon kommer vi såklart att titta på polarhundarna, och även på csv. Hoppas vi ses där!

20161204_101848

Jag och Akira på hundmässan förra året 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s