Nyår med fokus på livskvalité

På nyårsafton prioriteras hundarnas välmående framför allt annat, och den prioriteringen delar vi nog med de allra flesta hundägare. Nyår kan ju mest betyda ångest för vissa, och jag tycker verkligen synd om alla som bor så att man inte har möjlighet att undvika smällare och raketer. Såg nyss lasershowen från Lidköping och blev tårögd, känns skönt att det finns kommuner som tar alla protester och allas lidande på allvar och försöker skapa någonting nytt som kanske slipper innebära stort lidande för så många varelser.

Hur som helst så hade vi turen att min pappa, hans fru och hennes son, min halvsyster samt deras terv Zelda gjorde sig besväret att åka ut till oss på landet och fira tillsammans med oss och hundarna. Med oss var också Varga med sina två varghundar, så vi blev ett gäng glada människor och hundar. Vi människor drack bubbel, spelade spel och kalasade på oxfilé medan hundarna lekte i snöfallet utanför. Ja, det snöade vackert här igår kväll, men idag består nederbörden av regn igen.

Som tur är så bor vi så att vi är befriade från smällare. Man hörde någon avlägsen raket stax efter tolv, men sen var det tyst.

Så…nu är vi inne på år 2018. Känslorna är lite motstridiga. Jag har mycket tankar inför det här året, och det är så många att jag måste få hantera dem för mig själv ett tag nu. Vad vill jag? Vad mår jag bra av? Vart vill jag komma och hur vill jag leva? Jag har en spontan känsla av att 2018 blir ett år med fokus på det existentiella och det emotionella. Livskvalité. 

IMG_9311 (2)E

20171231_163008

IMG_9322 (2)EE

IMG_9330 (2)E

20180101_100238

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s