Laddar batterierna och längtar efter snön

Jag ska vara ärlig; jag är trött. Inte slutkörd, men oroväckande nära. Det har varit ett mentalt påfrestande år, med mycket att fixa, flera orosmoment att hantera och problem att lösa. Sedan september har vi jobbat otroligt mycket med starten av vårt företag, vilket har varit kul men också stressande. Det som är stressande är inte jobbet i sig, utan all tid som läggs ner, allt planerande, alla beslut som ska fattas. Det har gått en hel del tid som jag har fått tagit från min tid med hundarna, och det stressar mig. Det är väldigt viktigt för mig att ha tid att göra det jag älskar; att vara med hundarna, träna dem, gosa med dem och leva det liv som jag har valt att leva. Det här är någonting övergående, det är jag övertygad om. Det är alltid väldigt mycket så här i starten, då alla bitar ska falla på plats. Vi har tagit in hundar till hunddagiset på löpande band, för att fylla upp alla platser. Men vi har velat göra det i lugn takt så att det blir en bra och trygg grupp. Nu börjar vi närma oss den magiska siffran som vi har satt upp som första mål, vilket känns som en stor lättnad. När vi väl har fått ihop en bra grupp så lugnar ju allting ner sig; hundarna och vi känner varandra, och det blir inte ständigt nya inskolningar. Det blir lite mer rutin.

Det har varit otroligt trevligt med jul, nyår och lite ledighet, men samtidigt har jag varit otroligt trött och sovit mycket. Lite som om tröttheten sköljde över mig som en våg så fort jag satte mig ner och slappnade av. Så vi har tagit det lugnt de här dagarna, dels efter eget val men också på grund av att det fortfarande inte går att köra hundarna här. Vägarna är fortfarande täckta av is. Jag har passat på att själv vila upp mig och gosat en massa med hundarna i stället. Nu hoppas vi på snö till helgen. Vi laddar batterierna för att kunna ta oss an det här året som precis har börjat. Jag hoppas fortfarande på en bättre vinter än förra, och när snön kommer, ja då är vi redo.

IMG_9342 (2)E

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s