Leva och inte bara längta

Det är tur att jag ändå har en hel del fantasi. I morse var det kallt ute och otroligt vackert med vitklädda träd och magiska färger. Även om det inte är så mycket snö så var landskapet alldeles vitt och frostigt. Från bilen på väg in till stan blickade jag ut över landskapet och drömde mig bort; såg höga berg för min inre syn, trollade bort alla tecken på att storstaden var nära, fantiserade om att jag var på fjället med hundarna.

Jag drömmer mig ofta bort till det liv jag vill leva. Ibland hjälper det mig, ibland smärtar det bara. Det är en annan sak som gnager mig också, och det är att jag personligen tycker att det är en dålig egenskap att bara gå runt och klaga över sin livssituation utan att göra någonting åt det. Och så kommer jag på mig själv, om och om igen.

Men jag får försöka se det från ett annat perspektiv: jag klagar inte, jag längtar. Längtar så att det ibland gör ont. För jag vet att jag kommer att komma dit någon gång, dit jag vill. Det tar bara tid, jag måste bygga upp allting runt omkring mig först. Komma på fötter innan jag kan styra dem dit jag vill. Det är nära nu.

En sak är så otroligt befriande, och det är att jag vet vad jag vill, äntligen. Det är liksom en förutsättning för att nå sina mål.

Vi har provat att köra med vagnen, nu när det har kommit ett tunt lager snö ovanpå isen. Det gick helt ok, så vi ska försöka komma igång igen.

Amy har dock fått en skada i sidan som måste läka. Hon hamnade i kläm i grindöppningen när alla hundarna skulle springa ut på gården, så idag var vi till veterinären med henne. Som tur var behövde det inte sys utan kunde läka som det var, men hon har fått en fin body som hon måste ha på sig i tre veckor medan såret läker. Så hon är under vila nu.

Men ja, jag ska försöka leva under tiden också, inte bara gå och längta ❤

IMG_9531 (2)E

IMG_9520 (2)E

IMG_9553 (2)E

IMG_9505 (2)E

Hiku

IMG_9549 (2)EE

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s