Planer för flocken och saker att se fram emot

Går och kikar genom fönstret, ut i mörkret. Det snöar. Det är en evig längtan efter den där förbaskade snön. Eller i alla fall efter draget. Barmark går utmärkt, bara vi slipper isen! Det är knappt så att man kommer ut till bilen som står på uppfarten utan att slå ihjäl sig. Men nu snöar det som sagt, och ska göra hela natten. Och med tanke på att det redan hade kommit ett lager snö ovanpå isen så känner jag ett visst hopp om att morgondagen kan bjuda på lite släde.

Det är lite jobbigt när jag vill mer än vad jag kan. Och det har varit så ett tag känns det som. För lite snö, för mycket is, för få hundar, hundar som inte har mått bra. Hundar som har varit lite skadade. Nu har Amys sår nästan läkt ihop helt och det ser superfint ut vilket känns jättebra! Förhoppningsvis kan hon ha selen igen när vi ska upp till Åre vecka 11.

Man inser mer och mer varför folk faktiskt har MÅNGA polarhundar. Man vill ju också få in rätt typ av hundar, som passar i flocken, i spannet och i livet i övrigt. Vi har lite på gång här på den fronten. Kommer att berätta mer framöver, men vi har genomgått en tid då vi verkligen har känt efter vad vi vill och vad vi vill satsa på just nu.

Jag drog mig tillbaka, hanterade livet lite, sen klev jag ut igen och började träffa folk. Lära känna nya härliga människor. Dela draget tillsammans med andra likasinnade, vilket är bland det roligaste jag vet. Och nu blickar jag framåt, det känns som om vi har mycket att se fram emot, och det är ju så det ska vara.

IMG_0157 (2)E

IMG_0147 (2)E

IMG_0136 (2)E

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s