Fullspäckad kalender

Det är vinter, en slädhundsförares högsäsong, och det märks i kalendern. Nu till helgen åker vi på en liten trip och tar med oss någonting tillbaka 😉 Mer om det sen! Under februari och mars är det tänkt att vi ska hinna fira Andreas som fyller år, gå på restaurang, dra tillsammans med vänner, åka upp till draghunds-VM i Sveg (ska inte tävla men vara där), åka upp till Sulviken på deras årliga winterquest, samt åka till Mora på en draghundshelg. Men det är ju det här man lever för. Det är bara vinter en liten del av året. Och jag längtar så sjukt mycket efter att få komma norrut, till snön och fjällen, åka en massa släde och vara med vänner ❤

Som sagt, en massa roligt att se fram emot. Förutom allting som har med företaget att göra. Där har vi också lite roligt på gång, med samarbeten och annat. Jag arbetar på en ny hemsida som aldrig tycks vilja bli färdig, och vi har börjat söka efter en lokal för att kunna utöka verksamheten. Fan, min tankeverksamhet jobbar snabbare än verkligheten.

Mycket på gång, det gäller att andas. Det blir lätt lite för mycket när man vill mycket. Samtidigt så gör jag ju det jag vill. I går var vi hemma hos en kompis efter jobbet, tillsammans med Linda, och blev bjudna på mat och körde släde i mörkret. Vi var hemma halv tolv, men det var en otroligt trevlig kväll! Och för oss här nere i söder så gäller det att passa på medan vi har kallt och snö.

Det är så här jag vill ha det, det är så jag trivs med livet. Med en massa saker att se fram emot, en massa lurviga vänner vid min sida och en vardag full av glädje. Och en massa polarhundar, en massa snö och en massa drag såklart! ❤

IMG_0561 (2)E

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s