I väntan på barmark

Vi har haft någon vecka nu med is, ingentinget mellan snö och barmark. Inget drag. Som tur är så verkar det hela ha börjat under vår semester, då vi var uppe och körde släde i Lofsdalen. Så det har gått fort de här dagarna, och idag när jag var på promenad med Hiku och Akira så insåg jag att det faktiskt har smält bort så pass mycket att man kan börja med barmark. Så i morgon tänkte vi prova på att ta en premiärtur med vagnen.

I väntan på barmark har vi lekt och busat på gården, och tagit promenader. Det känns som om vi har uppnått harmoni och rutiner i flocken; pojkarna känner sig hemma och de andra verkar se dem som en del av oss. Till och med Hiku, som har behövt lite längre tid än de andra. Men nu fungerar det hur bra som helst.

Jag brukar ju känna mig så deprimerad när våren börjar komma och vintern drar sig undan. Men nu känns det faktiskt helt ok. Det har varit en bra vinter med en hel del snö, vilket har inneburit att det har blivit en hel del tid med släden. Så det känns ok, våren kan komma. Nu får man passa på att köra barmark innan det blir för varmt bara!

IMG_2044 (2)E

IMG_2075 (2)E

IMG_2065 (2)E

IMG_2037 (2)E

IMG_2093 (2)E

IMG_2049 (2)EE

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s