Grattis Chilly, ett år!

Igår blev lilltjejen Chilly hela ett år gammal. Tiden springer iväg, men ändå känns det längesedan hon rultade runt här hemma som liten valp.

Chilly är verkligen en sån där hund som alla blir förälskade i. För hon är ju oemotståndligt söt. Hon är emellertid en aning försiktig, så det är inte alla som får klappa och gosa med henne hur de vill. Men för oss här hemma finns det inte nog med gos att ge och att få. Chilly är den absolut gosigaste av våra sex hundar och det var hon redan som valp. Hon skulle alltid upp i knäet och mysa. Nu kan hon komma när man ligger i soffan, hoppa upp och lägga sin stora lurviga kropp tätt intill, med huvudet mot ens ansikte. Då bara smälter man.

Chilly är väldigt mjuk mot de andra hundarna i flocken, förutom mot Hiku; de drar ju inte helt jämt. Men i övrigt beter hon sig verkligen fortfarande som ”minstingen”.

I draget har hon varit hyfsat okomplicerad hittills; för det mesta springer hon med och verkar gilla det. Hon är ”den där stora” i vårt spann, men hänger med huskierna rätt bra faktiskt. Men hon är lång i ryggen, och med höga ben och hon tar långa kliv.

Chilly är också den hund hos oss som ”pratar” mest. Hon morrpratar, ylar och har en massa läten för sig. Hon både hörs och syns, och vem kan gå miste om hennes skönhet?

Grattis älskade tjej, vi älskar dig högt och innerligt! ❤ 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s