Nu drar vi norrut!

Vintern kom tillbaka! Det har snöat en hel del och minusgraderna har gripit tag om oss igen. Jag är glad, för det är fortfarande vinter i mitt hjärta. Och det inger också rätt stämning inför den här förlängda helgen som väntar. Imorgon bär det nämligen av mot Järvsö tillsammans med Andreas, min syster och hennes familj, min mamma med sambo och dennes son och sonson. Ett riktigt gäng! Vi ska åka slalom, köra barn i pulka samt köra hund! En liten vintersemester.

Tyvärr är det inte helt optimalt läge just nu då Chilly är i löp, så grabbarna, särskilt Ragnar, är lite crazy, samt att jag har lyckats få en spricka i revbenet och har ont i ett revben. Känns ju kanske inte som världens bästa idé att ställa sig på ett par slalomskidor då, men sist jag åkte slalom var 2011, så jag är verkligen sugen nu! Hoppas på nån mirakulös förbättring till på fredag även om jag vet att chansen är lika med noll.

Det var vår ena dagen, och vinter den andra. Vi invigde vagnen och körde. Sedan väcktes hoppet om att få köra släde igen. Men oavsett om snön ligger kvar eller inte när vi kommer hem på söndag så kommer jag att utnyttja dagarna i Järvsö så gott jag kan!

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s