Valpliv

Just nu är det full rulle här hemma. Alltså, jag menar mer än vanligt. Med fyra småttingar, en tremånaders och en sjumånaders har jag i alla fall aldrig långtråkigt.

Och visst, det är mycket jobb från morgon till kväll. Mornarna är kaos, med skrikande hungriga valpar och en massa bajs och kiss att torka upp, samtidigt som man ska försöka vara pedagogisk med de lite äldre valparna, träna rumsrenhet och allt annat som hör den här underbara tiden till.

Jag erkänner att jag går och lägger mig runt nio på kvällarna, helt slut. Nu är inte det enbart på grund av valparna; livet i övrigt med jobb och saker man hela tiden måste fixa är nog för att dränera mig på kraft emellanåt. Faktum är att jag samlar glädje och kraft från hundarna. När jag sätter mig inne hos valparna och genast har fyra små knattar som klättrar i mitt knä, då är det som om livets alla andra bekymmer är bortglömda för en liten stund.

På måndag blir valparna 7 veckor. Helt sjukt vad tiden flyger iväg! Dags att förbereda sig för nästa steg; att ett par kanske kommer att flytta sen vid åtta veckor. Det känns otroligt konstigt, och faktiskt riktigt jobbigt om jag tänker på det ingående. Jag har ju aldrig haft en egen valpkull tidigare, men fasiken vad fäst man blir vid de små liven! Nu har vi inte så många tilltänkta hem på lager faktiskt, och jag har ju inte helhjärtat gått in för att annonsera ut heller. Jag har dragit ut på det eftersom det känns så läskigt. Men vi har ett par intresserade, vi börjar där och ser var vi hamnar. Vi kommer ju som sagt behålla en eller två i alla fall; den ljusa Kaneda och tiken Kei.

Nu är det fredag kväll, klockan är efter nio och jag är redo att gå och lägga mig! I helgen väntar mer arbete med hundgårdarna men även drag!

Hoppas ni får en trevlig kväll ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s