Om oss

Jag heter Johanna och är en te- och kaffeberoende, kreativ och känslosam HSP-person som alltid letar efter nya utmaningar, stora som små. Jag är en person som är väldigt förtjust i naturens stillhet, jag älskar alla djur (de flesta i alla fall) och ägnar mig mycket åt konst och skrivande tillsammans med min tvillingsyster. Lite typisk konstnärssjäl faktiskt. Jag har något slags inre drivkraft att alltid vara väldigt optimistisk, samtidigt som jag tar motgångar hårt. Jag vill utmana mig själv men är samtidigt ganska feg. Men jag lever alltid efter teorin att problem är till för att lösas.

Jag bor i ett hus på landet utanför Uppsala tillsammans med min sambo Andreas och våra 5 hundar: Amy (Siberian husky/schäfer), Karak (Alaskan malamute), Akira (Siberian husky/Alaskan malamute), Hiku (Alaskan malamute) och Chilly (Alaskan malamute). Vi har också två katter: Sushi och Kokos, en sköldpadda som heter Moses samt ett akvarium med lite fiskar.

Min första draghund, Amy, skaffade jag 2012 och då började jag testa på barmarksdrag, främst med cykel. Sedan dess har jag mest kört barmark, både med cykel och vagn, och därefter kom det hem en kickspark. Förra året köpte jag min första släde och som väntat så är det ingenting som slår den upplevelsen.

I juli 2017 tog jag grönt kort och planen är att börja tävla så småningom, men framför allt att utvecklas och lära mig mer inom drag och slädkörning.

IMG_4157 (2)E


5 thoughts on “Om oss

  jojja j said:
  10 april, 2015 kl. 12:21

  Om jag kan lägga till dig på fb så kan du ju meddela mig via mail eller på min blogg 🙂

  Gilla

   wildshenanigan responded:
   10 april, 2015 kl. 01:28

   Absolut 🙂 kan inte se din blogg från min mobil av nån anledning, men mitt namn är Johanna Lekhammar.

   Gilla

  Josef Boberg said:
  21 december, 2015 kl. 10:59

  God Jul & Gott Nytt år !

  önskar Josef

  Gilla

  Sandra said:
  13 mars, 2016 kl. 03:29

  Bara nyfiken… har du någon utbildning inom hund? 🙂

  Gilla

   wildshenanigan responded:
   13 mars, 2016 kl. 12:57

   Nej jag har ingen formell utbildning utan har läst en massa, gått kurser och tagit privatlektioner. Däremot har jag en magisterexamen från högskolan i psykologi, och mycket av det man pratar om när det gäller hundträning och inlärning är samma sak som jag har läst om under utbildningen, så det är samma psykologiska mekanismer som styr 🙂

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s