Wynee

IMG_7101 (2)

Twin Oak’s Lookin’ like CHAOS

Ras: Australian shepherd

Född: 2008-01-31

Höjd: 46 cm

vikt: 18 kg

Ögon UA 2012, HD A, OFA Excellent, Korrekt saxbett, Lång svans- kuperad, Blue merle c/w, Uppfödare: Audrey Klarer, USA.

Wynee bodde hos oss mellan augusti 2014 och augusti 2015. Vi köpte henne för att träna agility till att börja med, men efter Mikaels hjärnblödning hade vi tillslut inte möjlighet att ha kvar henne på grund av den förändrade livssituationen. Wynee är nu tillbaka hos sin tidigare ägare, men hon kommer alltid att vara enormt saknad här i Rosenberg.

Wynee kommer från början från USA och kom till Sverige som treåring. Innan hon kom till oss har hon bott på kennel Aymiks i Göteborg. Vi hämtade hem henne i september 2014. Wynee har fått en valpkull som bestod av en hanvalp, Cosmo, som bor kvar på Aymiks.

Wynee är en livlig, otroligt positiv och arbetsvillig hund som jag har haft oerhört kul med de månader som hon har bott hos oss. Vi hann börja med agility och det är hon som klippt och skuren för. Hon är otroligt kvick och snabb i vändningarna. Hon är lugn inomhus men energisk så fort hon kommer ut. Hon är en självsäker hund som inte backar undan och passar därför bra som nötvallare, och idag arbetar hon som vallhund.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s